Over mij

Ik ben Chantal. Een positieveling met een rugzak vol ervaringen.

Mijn weg naar geluk

Ik ben DANKBAAR voor alles wat er is. Ik ga het liefst dansend door het leven en doe op z’n tijd graag lekker gek met mijn drie jonge dochters. Ja, ik ben gelukkig!

Toch is dat weleens anders geweest. Ik weet uit het verleden hoe het is om op te staan met hevige piekergedachten die je het liefst een enkeltje naar de maan zou gunnen. En ik weet hoe het is als onzekerheid je het leven flink zuur maakt. En ja, ik heb ook ervaren hoe het voelt als je niet weet wie je bent en jezelf daarom voortdurend aanpast aan anderen.

Alles wat je meemaakt, maakt je tot wie je bent.

De weg om mijzelf en mijn geluk terug te vinden, was een lange, maar vooral waardevolle weg. Juist mijn ervaringen tijdens die weg hebben mij de kracht gegeven om te staan waar ik nu sta. En juist die ervaringen hebben mij geïnspireerd om te doen wat ik nu doe. Onder andere:

Jou ervan bewust maken dat alles wat je nodig hebt om gelukkig te zijn al in jou aanwezig is!

Wat mijn leven veranderde? Het herseninfarct waardoor ik in november 2016 werd getroffen. Dit was mijn wake-up call en die nare gebeurtenis heeft me juist nog meer inzichten gegeven. Met als meest waardevolle inzicht, dat ik altijd een eigen keuze heb. Vanaf het infarct stonden mijn persoonlijke ontwikkeling en bewustwording niet meer op een laag pitje.

Ik koos voor mezelf en voor wat mij gelukkig maakte.

Sinds de geboorte van onze tweeling was iets heel DUIDELIJK. ‘’Ik wil alle tijd voor mijn kinderen hebben, in het hier en nu leven, dingen makkelijker los kunnen laten, dingen doen vanuit mijn hart en keuzes maken die helemaal goed voelen.’’ Ik heb in het verleden veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en ik bleef nog altijd last hebben van bepaalde blokkades, vastzittende emoties, beperkende overtuigingen en patronen. Ik heb me altijd geïnteresseerd in spiritualiteit. Achteraf gezien heb ik nooit goed begrepen wat spiritualiteit nou ECHT inhoudt en hoe veelomvattend spiritualiteit is en eigenlijk ook weer niet.

Wat mijn leven intens veranderde, is dat ik in 2018 bij een hele bijzondere vrouw terecht ben gekomen, Channa Ipenburg. https://www.psycholoog-bergen.nl/ Mijn spiritueel leermeester! Zij is zo inspirerend voor mij, omdat zij me liet voelen dat er een groot liefdevol mysterie is waar jij, en ieder ander, deel van uitmaakt. Door in haar nabijheid te zijn, begon er iets in me te openen. Iets wat heel kwetsbaar is, en tegelijkertijd prachtig, liefdevol en groots. Ik maakte geen stappen in mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling, maar sprongen. Door de onbegrensde, liefdevolle aanwezigheid die er altijd is, ontstaan er steeds meer gevoelens van inspiratie, liefde en bewondering.
Ik wil steeds verder groeien, het beste uit mezelf blijven halen en de beste versie van mezelf ZIJN.
Ik wil de rest van mijn leven iedere ervaring met nieuwsgierigheid en overgave tegemoet blijven treden.
Ik bewonder mijn spiritueel leermeester ontzettend en ben haar levenslang dankbaar!

Mijn begeleiding bij jouw weg naar geluk

Ik doe niets liever dan ook anderen helpen hun geluk en ware zelf terug te vinden.

Ik ontdekte dat alles wat je nodig hebt om gelukkig te zijn al in je zit. Nu wil ik dit ook delen met anderen zodat iedereen meer innerlijke rust en levensvreugde kan ervaren. Meer levensvreugde is uiteindelijk een meer liefdevolle en mooiere wereld!

Ik startte dolenthousiast mijn eigen praktijk: Lachend Hart. Nu kan ik doen wat mij blij maakt.

Ik kan doen waar mijn passie ligt.

Namelijk met een glimlach én vanuit mijn hart mijn ervaring en kennis inzetten om anderen bij te staan op hun weg naar een gelukkiger leven.

Van je tijd ‘uitzitten’ naar je droomleven, LEVEN!

Feiten over mij

 • Getrouwd en trotse moeder van 3 prachtige dochters; Vajèn, Jenna en Yara.
 • Gepassioneerd over alle onderwerpen die met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit te maken hebben. 
 • Jaren lang vol liefde en passie gewerkt in de gehandicaptenzorg.
 • Mediteer iedere dag.
 • Ben dankbaar voor alles wat er is.

Maar ook ik:

 • Kan goed op mijn handen lopen en op mijn hoofd staan 😉
 • Guilty pleasure: meezingen met Nederlandstalige muziek
 • Altijd te porren voor gek doen
 • Verslingerd aan koken
 • Gek op dieren
 • Gek op de natuur

Ik wil niets liever dan mensen helpen om minder te gaan leven vanuit innerlijke pijn en angst en meer te gaan leven vanuit liefde. Het is mijn missie dat ieder mens meer innerlijke rust en levensvreugde gaat ervaren. Daarmee zullen we meer verbinding voelen met elkaar en alles wat er is.

Reis voor meer innerlijke rust en levensvreugde

Liefde, licht, rust en vrede zit in jezelf. Hoe meer je leeft vanuit je innerlijke kracht, hoe meer levensvreugde je zal ervaren.

Ben jij bereid en is het jouw tijd om verder te gaan, te groeien en te leren? Om volledig te gaan leven vanuit jouw innerlijke kracht en onbegrensde liefde? 

Dan is deze 'REIS' wat voor jou!

Coaching

Waar ben je mee bezig en maakt dat je écht gelukkig? Wat heeft je ziel je te vertellen? Wat wil je écht? Wat is jouw doel in dit leven?

Inspiratiemail ontvangen?Inspiratiedag of weekend in liefde en verbinding

Vind tijdens dit inspiratieweekend jouw innerlijke rust en vrede terug. 

Wil je je hoofd even laten rusten, een gevoel van thuiskomen ervaren en voelen wat echt goed voor je voelt?

Volg je hart en vind je bestemming.